Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Nourishing Lip Color 14 Claret
ONLY AT KICKS

Nourishing Lip Color 14 Claret

Bobbi Brown

Alt du ønsker for leppene og mer. Kombinerer naturlige, fuktighetsgivende oljer med en fantastisk myk og komfortabel tekstur og strålende glans.
275 kr
14 Claret
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nourishing Lip Color
p88717297
v88717311
Bobbi Brown
NOK
275

Omtaler

Alicja | 25-06-2018
beste leppepomade noensinne! Har prøvd flere og den i farge "Blush" slår alt. Bedre en leppebalm, bedre en leppepomade, utrolig fin, lit mørkere nude farge med veldig diskret skimmer, en GLOW effekt på leppene! Anbefales <3 Leppene føles myk, velpleid og vakkert- elegant!
Gunn | 06-03-2018
Kan anbefale "01 Beige Gold" som er en fuktighetsgivende, ikke helt opaque beige/gull farge med glittereffekt. Må prøves!
Marianne | 19-05-2016
Fantastisk leppestift! Jeg har denne i farge 06 Desert Rose, og elsker den! Så naturlig og fin, både i farge og glans. Den dufter godt og føles pleiende på leppene, nesten som leppepomade. Den er utrolig god å ha på, og jeg kommer til å bruke den mye.

Mer Informasjon

Alt du ønsker for leppene og mer. Kombinerer naturlige, fuktighetsgivende oljer med en fantastisk myk og komfortabel tekstur og strålende glans.
Alle som ønsker en næringsgivende leppefarge som fukter og etterlater leppene med en strålende glans.
Næringsgivende farger for leppene beriket med en luksuriøs blanding av avokado-, babassu- og jojobaolje, pluss Olive Oil Complex, Cocoa Seed Butter og C- og E-vitaminer, som i kombinasjon pleier leppene i dybden samtidig som de sikrer en barriere som låser fuktigheten inne. Den effektive sammensetningen pleier både umiddelbart og over tid, samt reduserer synligheten av fine linjer og rynker, for glatte og myke lepper. Rike fargepigmenter er fordelt i en lett, klar base for rene, friske farger med en strålende, jevn finish.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331