Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Liptensity Lipstick Stallion
Liptensity Lipstick Stallion
Gave på kjøpet! Les mer

Liptensity Lipstick Stallion

MAC

En strålende ny Lipstick-sammensetning som forflytter fargens grenser.
195 kr
Stallion
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Liptensity Lipstick
p89253096
v89253097
MAC
NOK
195

Omtaler

Iselin | 05-03-2018
Fine leppestifter som varer godt med kjempegod pigmentering.
Silje | 09-02-2017
Elsker disse! Fantastiske farger med intens pigmentering som varer lenge, men ikke tørker ut leppene. Perfekt for når du ønsker statement lips, men ikke har mulighet til å touche opp hele tiden.

Mer Informasjon

En strålende ny Lipstick-sammensetning som forflytter fargens grenser. Den er utviklet i samarbeid med en tetrakromat, en person som genetisk har evnen til å se 100 millioner fargenyanser usynlige for det blotte øye. Ved hjelp av vår banebrytende High-Frequency Tetrachromatic Pigments technology inneholder hver Lipstick mer pigment enn tradisjonelle sammensetninger, noe som gir et helt nytt spektrum av ekstrem fargeintensitet, klarhet og liv. Denne luksuriøse gelebasen smelter ved kontakt og gir en fullstendig mettet farge med satengfinish i ett strøk.
Påfør direkte på leppene.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331