Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1
Lip Palette 1

Lip Palette 1

DIOR BACKSTAGE

Eksperimenter med farger med Diors nye leppepalett med primer, gloss, leppestift og leppepensel.
480 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Palette
p90245758
v90245759
DIOR BACKSTAGE
NOK
480

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Eksperimenter med farger med Diors nye leppepalett med primer, gloss, leppestift og leppepensel. Dior Backstage Lip Palette er makeupartisternes hemmelige våpen for å skape en professionelle leppelook, fra naturlige til intense lepper. En musthave-kollektion med produkter,som er inspirert av energien backstage under moteshowene. Leppepaletten inneholder farger med matt, sateng og skimmrende finish, som passer til alle hudtoner. Dior Backstage-formelen gir naturlig og holdbar farge, som kan bygges til ønsket intensitet. Eksperimenter med farger og forvandl nøytrale farger til mere intense farger. Dior Backstage Lip Palette inneholder: - Tre forskjellige lipgloss, som kan brukes alene eller over leppestift hvis du ønsker et fyldigere uttrykk - Tre forskjellige leppestifter med sateng finish - Tre forskjellige leppestifter med matt finish som kan brukes alene eller som lipliner for å skape en ombréeffekt. Dior Backstage Lip Palette er den perfekte nøytrale paletten, som kler leppene med fyldige farger alt fra rosa nude til vinrød. "Jeg ville skape en palett med farger som kan brukes alene, eller for å skape en fortryllende ombréeffekt." forklarer Peter Philips, Creative & Image Director for Dior Makeup. Kan påføres direkte med fingertuppene eller med en leppepensel. Kan brukes alene eller sammen.
1. Påfør de lyseste fargene med leppepensel for å prime leppene. 2. Intensiver leppenes naturlige farge med mellomnyansene. 3. Skap en ombréeffekt ved å påføre en mørkere farge midt på leppene og langs øverste og nederste leppekant.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331