Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Crushed Lip Color 06 Cranberry
Crushed Lip Color 06 Cranberry
Crushed Lip Color 06 Cranberry
ONLY AT KICKS

Crushed Lip Color 06 Cranberry

Bobbi Brown

En helt ny leppestift-konsistens som gir en nykysset effekt med bare ett sveip. - Fylt med myk, matt pigment som gir god fargeavsetning som ser ut som om den er klappet på leppene.
275 kr
06 Cranberry
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Crushed Lip Color
p89747911
v89747926
Bobbi Brown
NOK
275

Omtaler

Martine | 13-12-2019
Til å være en som misliker matte lepper, siden jeg ikke klarer den tørre følelsen, så liker jeg denne kjempe godt! Jeg bruker stort sett tinted lip balms, men denne kan jeg bruke.
Linn | 17-04-2019
Kjempefine farger og er veldig behagelig på leppene. Kan oppleves litt tørr, men for meg er ikke det et problem. Den sitter ganske lenge på før man trenger et nytt strøk. Veldig lett å bruke, det er et stort pluss om du ikke er så flink med nøyaktighet ved påføring.

Mer Informasjon

En helt ny leppestift-konsistens som gir en nykysset effekt med bare ett sveip.
- Fylt med myk, matt pigment som gir god fargeavsetning som ser ut som om den er klappet på leppene.
- Leppestiften er rik på E- og C-vitaminer og bivoks, den glir enkelt på og etterlater leppene vakkert fuktet.
- Holdbar leppestift som ikke smuldrer opp eller bleker
Leppestiften er enkel å legge og gir den perfekte leppefargen, helt uten at du må se i speilet. Påfør én gang for en pigmentrik, farget effekt eller flere ganger for full dekning. Gir leppene en lekker farge som føles lett og naturlig.
Crushed Lip Color kan bygges i dekning. Påføres nakne lepper og gir et blottet utsende med bare ett sveip. Påfør to eller tre ganger for en enda mer intens farge.
Påføres nakne lepper og gir et blottet utsende med bare ett sveip. Påfør to eller tre ganger for en enda mer intens farge.
Farge:Rød
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331