Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Poutmud Wet Lip Balm Treatment mini 7 g
ONLY AT KICKS

Poutmud Wet Lip Balm Treatment mini 7 g

Glamglow

En fuktrik leppbalsam designet for å mykgjøre og fukte leppene øyeblikkelig. Formulert med en infusjon av mandelolje, kakaosmør, murumu-smør, sheasmør, tamanuolje & babassuolje.
165 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marita | 17-12-2018
Har brukt denne i snart ett år og den er den beste jeg har prøvd. Ikke veldig klissete, gjør leppene myke uten at skrubben er for drøy (noen er det) og den smaker/lukter godt.
Tina | 22-02-2018
Denne skrubben er helt fantastisk. Jeg merker forskjell med en gang etter bruk. Den smaker også kjempegodt om man er så «uheldig» å får litt i munnen. Leppene føles også deilige, myke og fått fukt når jeg er ferdig. Trenger ikke engang leppepomade resten av dagen.

Mer Informasjon

En fuktrik leppbalsam designet for å mykgjøre og fukte leppene øyeblikkelig. Formulert med en infusjon av mandelolje, kakaosmør, murumu-smør, sheasmør, tamanuolje & babassuolje. Forsterket med kombucha ekstrakt & TEAOXI® Moroccan Mint blad etterlater kyssbare lepper med en søt smak av mint.
•Påfør et jevnt lag på leppene•Bruk dag og /eller kveld, så ofte som du ønsker. En fuktrik leppbalsam designet for å mykgjøre og fukte leppene øyeblikkelig.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331