Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
No-Slip Skincare Tool

No-Slip Skincare Tool

Tweezerman

Dubbelsidigt hudvårdsverktyg för borttagning av finnar pormaskar. En tunn vinklad ögla för att försiktigt rulla ut mogna finnar och en platt sida för att trycka ut pormaskar.
185 kr

Omtaler

Ida | 26-02-2018
Denne er veldig god til å poppe kviser og blackheads. Renser den alltid med sprit mellom hver gang jeg bruker den.
Elisabeth | 24-02-2018
Litt avhengighetsskapende. Den fungerer veldig godt på å poppe kviser som er klare for å poppes. Men egentlig burde den bare bli brukt av hudpleiere syns jeg. Det er fort gjort å bli for ivrig slik at man etterlater arr eller kviser som utvikler seg til større kviser fordi man tar de før de er klare.

Mer Informasjon

Dubbelsidigt hudvårdsverktyg för borttagning av finnar pormaskar. En tunn vinklad ögla för att försiktigt rulla ut mogna finnar och en platt sida för att trycka ut pormaskar. Den precisa verktygskroppen ger ökad kontroll.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331