Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

No-Slip Skincare Tool

No-Slip Skincare Tool

Tweezerman

Dobbeltsidig hudpleieverktøy for fjerning av kviser og sorte prikker. En tynn, vinklet løkke ruller ut modne kviser, og en flat side trykker ut sorte prikker.
185 kr

Omtaler

Ida | 26-02-2018
Denne er veldig god til å poppe kviser og blackheads. Renser den alltid med sprit mellom hver gang jeg bruker den.
Elisabeth | 24-02-2018
Litt avhengighetsskapende. Den fungerer veldig godt på å poppe kviser som er klare for å poppes. Men egentlig burde den bare bli brukt av hudpleiere syns jeg. Det er fort gjort å bli for ivrig slik at man etterlater arr eller kviser som utvikler seg til større kviser fordi man tar de før de er klare.

Mer Informasjon

Dobbeltsidig hudpleieverktøy for fjerning av kviser og sorte prikker. En tynn, vinklet løkke ruller ut modne kviser, og en flat side trykker ut sorte prikker. Den presise verktøykroppen gir økt kontroll.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331