Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Eyelash Curler

Eyelash Curler

Shiseido

En vippetagn som er enkel i bruk og gir vakre dramatiske vipper. Inkluderer en ekstra gummipute.
345 kr

Omtaler

Gunn | 10-03-2018
Topp kvalitets vippetang som jeg nå har hatt i flere år! Den har en bred form sånn at alle vippene kommer med. Ekstra pluss for at man kan kjøpe nye gummiputer separat så man slipper å kjøpe ny vippetang etterhvert som gummiputen blir slitt.
Tina D | 22-02-2017
Hvis du ønsker å slippe å bruke falske vipper er denne å anbefale. Utrolig god vippetang. Bruker min hver dag og gjør at vippene ser kjempefine ut hele dagen med og uten mascara.
Solveig | 16-02-2017
Kjøpte denne da min forrige vippetang knakk på grunn av at jeg hadde lest mange anbefalinger. Første gangen jeg prøvde den synes jeg den ikke fungerte så bra, men jeg trengte bare noen ganger å venne den på meg. Nå er det den beste vippetangen jeg har prøvd, og kan ikke leve uten den. den er absolutt å anbefale

Mer Informasjon

En vippetagn som er enkel i bruk og gir vakre dramatiske vipper. Inkluderer en ekstra gummipute.
Bruk vippetangen på rene øyevipper. Plassér de øvrige vippene mellom putene og trykk sammen forsiktig. For en naturlig look, bøy vippene i tre tinn, start lengst inn og jobb deg utover på vippene.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331