Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Chill Makeup Setting Spray 118 ml
ONLY AT KICKS

Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Urban Decay

Chill Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 12 timer.
295 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Rebecca | 17-02-2019
Favoritt. Har denne i reisestørelse også.
Bente | 27-01-2019
En klar nr 2 etter all nighter,bruker denne når huden er tørr i vinterkulda.
Marte | 27-06-2018
En av de beste setting sprayene jeg har prøvd! Jeg sliter med at foundation kaker seg på nesen hvor jeg er utrolig tørr, mens med denne setting sprayen så sitter sminken på utrolig godt. I tillegg til at alle produktene smelter utrolig godt inn i hverandre! Anbefaler dette produktet hvertfall til deg med tørr hud :)

Mer Informasjon

Chill Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 12 timer. Chill passer til en normal til tør hudtype.
Volum:118 ml
Hudtype:Kombinert|Normal|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331