Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Chill Makeup Setting Spray 118 ml
ONLY AT KICKS

Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Urban Decay

Chill Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 12 timer.
270 kr

Omtaler

Marte | 27-06-2018
En av de beste setting sprayene jeg har prøvd! Jeg sliter med at foundation kaker seg på nesen hvor jeg er utrolig tørr, mens med denne setting sprayen så sitter sminken på utrolig godt. I tillegg til at alle produktene smelter utrolig godt inn i hverandre! Anbefaler dette produktet hvertfall til deg med tørr hud :)
Thea Sofie | 05-03-2018
Anbefaler denne for deg som har litt tørrere hud, holder på sminken lenge
Elisabeth | 04-03-2018
Utrolig bra setting spray. Sminken holder seg bedre og ser ikke så pudra ut. Den føles super freeesh ut når man sprayer. Vet ikke hvor mange ganger jeg har tømt en flaske. Kjøper garantert igjen.

Mer Informasjon

Chill Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 12 timer. Chill passer til en normal til tør hudtype.
Volum:118 ml
Hudtype:Kombinert|Normal|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331