Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Smashbox O-Glow Intuitive Cheek Color

Vurderinger
Pris
245 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Den første intuitive rougen! En klar, silikonbasert gelé som reagerer på hudens naturlige blodsirkulasjon og gir kinnene nøyaktig den nyansen som huden får når du rødmer.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
O-Glow Intuitive Cheek Color
p780293
v38611356
Smashbox
NOK
245
Den første intuitive rougen! En klar, silikonbasert gelé som reagerer på hudens naturlige blodsirkulasjon og gir kinnene nøyaktig den nyansen som huden får når du rødmer. Du får dermed en personlig farge som passer perfekt til deg. Inneholder naturlige ingredienser som vitamin C, granateplekjerneolje, ekstrakt fra Ginkgo biloba og det eksklusive komplekset Goji Berry-C Complex. Vannbestandig – sitter hele dagen. Uparfymert og uten konserveringsmidler.
Påføres på bar hud eller over makeup. Dytt en liten mengde O-Glow på kinnbeina og ton ut med fingertuppene med små sirkelbevegelser. Se hvordan kinnene får en naturlig rosafarge som sitter hele dagen. Du kan også bruke den på leppene for en fantastisk leppefarge. Prøv også O-Gloss eller O-Plump på leppene.
Volum:
15 ml
Farge:
Gjennomsiktig
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Dewy
EAN:
0607710612419

Omtaler

4.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
A
Astrid
08-10-2013
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331