Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Blush Orgasm
Blush Orgasm

Blush Orgasm

NARS

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden.
330 kr
Orgasm

Omtaler

Siri | 08-12-2018
Verdens beste rouge.
Julie | 10-11-2018
Utrolig fin farge! veldig naturlig til den som liker det, den kan også bygges opp hvis man ønsker en mer dramatisk look :)
Victoria | 25-10-2018
Har noe glitter i den, så om du liker det er den veldig fin. Ikke så pigmentert, man må bygge den opp for å få tydelig farge, men det kan også være et pluss for den som liker en mykere farge. Gir en sunn rosafarge i kinnene.

Mer Informasjon

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden. Ikoniske nyanser inkluderer en rekke transparante, naturlige toner, hver med en hårfin rosafarge for en naturlig undertone av blush for å markere hudfargen. Silkeaktig fine pudderpigmenter i matte og skinnende nyanser, sikrer uimotståelig myk og blandbar påføring. Selv en lett påføring av fargetoner med høyest intensitet gir en naturlig blush. Myke, byggbare nyanser gir et bredt spekter av effekter, alt fra ultra-ren til kraftige farger.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331