Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ceramide Cream Blush Nectar
Ceramide Cream Blush Nectar

Ceramide Cream Blush Nectar

Elizabeth Arden

Denne luksuriøse og kremete blushen med den avanserte ingrediensen ceramide Triple Complex er lett å påføre og gir kinnene en fresh og naturlig glød.
350,08 kr
Nectar
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ceramide Cream Blush
p822085
v40856627
Elizabeth Arden
NOK
350.08

Omtaler

Ine | 31-05-2019
Fin farge, og sikkert en fin blush om du er flink med kremete bronzer og blush. Personlig er jeg ikke det, men skulle ønske pga denne.
Green girl | 08-03-2016
Har den i Nectar og Plum. Elsker dem! Kjempelett å påføre, sitter godt, nydelig både på lysere foundation og om du velger å gå for bronsere farge på sommeren... Lett ha i vesken, veier ingenting men varer lenge!
Sara | 02-06-2015
Ble litt misfornøyd med ette produktet. Pakningen til produktet i seg selv er ganske dårlig etter min mening. Til prisen syns jeg kvaliteten virket dårlig. Kjøpte plum. Fargen er fin å den er helt grei :) Vurderte kjøpe den i en annen farge, men glad jeg ikke gjorde det.

Mer Informasjon

Denne luksuriøse og kremete blushen med den avanserte ingrediensen ceramide Triple Complex er lett å påføre og gir kinnene en fresh og naturlig glød. Ceramide blushen gir huden et sunt og glødende utseende i tillegg tilfører cermidene huden fukt og bidrar til glatt og fin hud.
Påføres med rougebørste eller fingrene.
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331