Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pro Longwear Powder/Pressed Dark Deepest
Pro Longwear Powder/Pressed Dark Deepest

Pro Longwear Powder/Pressed Dark Deepest

MAC

For en vannfast, fløyelsmatt finish, prøv M∙A∙C Pro Longwear Powder/Pressed, som lover null glans med lett til middels dekning i opptil 12 timer uansett vær.
250 kr
Dark Deepest
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Elizabeth | 11-03-2018
Jeg digger denne! Bruker den til finish etter sminken og den legger seg bra på huden😍 bruker den og til touch up😄
Marie | 07-03-2018
Jeg har prøvd veldig mange av mac sine pudder, og denne er blitt min desiderte favoritt. Kjempe god dekkevne, uten at det blir kakete. Den holder også huden fin og matt hele dagen. Eneste pudderet jeg ikke trenger å påføre 2-3 ganger per dag for fint resultat.
Lone | 02-03-2017
Liker dette veldig godt. Pent å bruke alene til en litt enkel hverdagsminke med lett dekk. funker veldig bra som setting pudder for hele fjeset over forundation. Sitter godt og du får ikke veldig pudrete resultat. Sklir godt inn i foundationen og det er enkelt å påføre med en børste

Mer Informasjon

For en vannfast, fløyelsmatt finish, prøv M∙A∙C Pro Longwear Powder/Pressed, som lover null glans med lett til middels dekning i opptil 12 timer uansett vær. Nå tilgjengelig i et stort utvalg av farger fra lys til mørk, tilpasset alle hudtoner.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331