Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder
Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder
ONLY AT KICKS

Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder

IT Cosmetics

Bye Bye Pores Poreless Finish powder er utviklet av plastiske kirurger og er ditt bestselgende, prisvinnende løspudder utviklet for umiddelbart å minske synligh...
285 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bye Bye Pores Poreless Finish powder er utviklet av plastiske kirurger og er ditt bestselgende, prisvinnende løspudder utviklet for umiddelbart å minske synligheten av porer og ujevnheter for en feilfri hud. Pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som huden din vil elske som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Pudderet fungerer også på alle hudtoner og gir vakker hud helt uten glans.
Påfør en liten mengde på huden med din favorittbørste fra IT Cosmetics. Kan brukes alene eller over makeup.
Litt produkt holder lenge! ta ut en liten mengde pudder ut i lokket, trykk børsten mot lokket for å hente pudderet og dytt deretter børsten mot kanten av lokket for å riste av overflødig pudder. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 8.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331