Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep Prime + Fix+ Cherry Blossom Coconut
Prep Prime + Fix+ Cherry Blossom Coconut

Prep Prime + Fix+ Cherry Blossom Coconut

MAC

185 kr
Coconut
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tine | 21-12-2018
Herlig, både duften og resultatet. Veldig frisk og fuktgivende. Anbefales
Malin | 12-06-2018
Helt fantastisk! Ser noen skriver at dette ikke er en settingspray, men denne får sminken min til å se så utrolig fin og jevn ut. Den holder også mye lengre uten å legge seg i linjer. Så for meg er dette absolutt den beste "settingsprayen" jeg har prøvd. Jeg bruker den etter primer og etter hudsminke (før øyesminke da den kan få mascaraen min til å renne). Bruker bareMinerals Original foundation, og jeg kommer ALDRI til å bytte ettersom jeg kom over denne sprayen. Super kombinasjon! Lukten er også veldig god!
Sofie | 07-06-2018
Elsker denne lukten! Det jeg har merket er at denne tørker litt saktere en den originale. Jeg har ikke noe imot dette når jeg bruker den for å bløte børstene, men drar litt ned når jeg bruker den på ansiktet.

Mer Informasjon

•Hold flasken ca. 30 cm fra ansiktet og spray jevnt.
•Brukes alene eller som finish til sminken.
• For ansiktsprodukter, påfør din favorittfoundation i pudderform og spray lett over hele ansiktet for å sette og fukte.
• For fargeprodukter, påfør din favoritt øyenskygge eller pigment på ønsket pensel, fordel lett og sveip over øyelokkene for en forsterket look.
Farge:Hvit
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331