Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre.
175 kr

Omtaler

Susan | 17-05-2018
Et must have for meg! veldig fin til meg som har tør hud. Gjør øyenskyggene mer pigmenterte.
Caroline | 19-03-2018
Ingen over ingen ved siden av. den har så mange bruks områder, bruker den før jeg legger sminke og etter. Super til å vise frem pigmentene i øyeskyggen, spray litt på kosten før du tar øyeskygge på kosten. denne er bare elsk!
Ida | 13-03-2018
Denne sprayen har så mange bruksområder. Man kan bruke den for å få pigmentet i øyenskyggen til å vise bedre, sette sminken, spraye over etter pudder for å unngå tørr hud pga. Pudderet. Man kan rett og slett bruke den til alt. Dette er et produkt som jeg alltid på han en backup på, og ikke kunne levd uten. Rett og slett min ride or die

Mer Informasjon

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre. Huden stråler under makeupen. Spray på. Huden drikker den!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste settingspray
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331