Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Light Brush-On Perfector 01 Pink Beige
Instant Light Brush-On Perfector 01 Pink Beige
Kampanje 20% Les mer

Instant Light Brush-On Perfector 01 Pink Beige

Clarins

Pennen for alle kvinner som vil trylle bort alle tegn på trøtthet, ujevnheter og mørke partier i ansiktet.
224 kr
280 kr
01 Pink Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instant Light Brush-On Perfector 01 Pink Beige
p866251
v42708735
Clarins
NOK
224

Omtaler

Emilie | 27-02-2017
jeg bruker denne i 01 og jeg bare elsker den! Den er lett og blir ikke tørr under øynene, og den lysner opp og tryller vekk de mørke ringene.
Solveig Skogstad | 11-02-2015
Den beste concealeren jeg har prøvd i forhold til å friske opp mørke ringer rundt øynene. Trekker masse lys til området, og det er perfekt for min del. :)
mbhi | 10-11-2014
Elendig produkt. Verken ser eller føler noe resultat. Kommer ikke til å kjøpe lignende igjen.

Mer Informasjon

Pennen for alle kvinner som vil trylle bort alle tegn på trøtthet, ujevnheter og mørke partier i ansiktet. Møre områder lysner og ujevnheter minimeres optisk gjennom "Light optimizing"-komplekset som fanger og forsterker lyset for å gi en uovertruffen glød. Ansiktstrekkene løftes og ser friskere hud samtidid om huden får langvarig fukt, linjer viskes ut og hudens overflate blir jevnere. Inneholder blant annet hvetesukker (gir umiddelbart løft og fuktighetsgivende) og hyaluronsyre-kompleks (fikserer fukten både på oveflaten og i det dypere hudvevet).
Vrid pennans botten 1-2 varv för att få en lagom dosering. Kan appliceras över foundation eller också direkt på dagcremen om ingen foundation används. För att eliminera mörka områden och jämna ut anletsdragen; applicera Instant Light Brush-On Perfector i inre ögonvrån och under ögat, på överläppen, munvinklar och i labialveck. För att ljusa upp och förstärka; applicera Instant Light Brush-On Perfector mellan brynen, i yttre ögonvrån, på kindben och längs näsryggen.
Volum:2 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331