Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Face Illumitator Devotion

Face Illumitator Devotion

Laura Mercier

Et fantastisk glansgivende hybridprodukt som utfyller hudtonen din for et naturlig resultat. Den spesielle teksturen er utrolig lett å påføre og gir en sunn glød som sitter i opptil 8 timer.
470 kr
Devotion
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Face Illumitator
p88272838
v89124147
Laura Mercier
NOK
470

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et fantastisk glansgivende hybridprodukt som utfyller hudtonen din for et naturlig resultat. Den spesielle teksturen er utrolig lett å påføre og gir en sunn glød som sitter i opptil 8 timer. Addiction gir en gyllen highlight til en middels til mørk hudtone. Devotion er den lyseste/kaldeste av fargene og den som gir mest glans til en lys til middels hudtone. Seduction gir en myk, bronseaktig highlight til en middels til mørk hudtone. Indiscretion gir en varm/rosenrød highlight.
For et mykt og naturlig resultat - påfør med en Fan Brush med strykende, lette bevegelser over huden på de partene der du ønsker ekstra glans. For en mer dramatisk effekt - Påfør med en tettere pensel, f.eks. Crème Cheek Colour Brush. Det vil plukke opp mer av produktet og er perfekt ved strobing. Ikke glem å jevne ut alle overganger! Fremhev ansiktets høyeste punkter med Devotion (kald highlight) eller Indiscretion (varm, rosagull highlight) Legg til en varm, bronseaktig glød med enten Addiction (dyp, gyllen highlight) eller Seduction (myk, bronseaktig highlight) LAURAS TIPS: Ha på litt Face Illuminator på dekolletasjen og skuldrene for en vakker glans.
Mica, Cetearyl Ethylhexanoate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Glycerin, Squalane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polysorbate 80, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Dicalcium Phosphate, Synthetic Fluorphlogopite. May Contain/Peut Contenir/(+/-): Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491, Ci 77492 (Iron Oxides).
Farge:Beige
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331