Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Teint Visionnaire 05 Beige Noisette
Teint Visionnaire 05 Beige Noisette

Teint Visionnaire 05 Beige Noisette

Lancome

Teint Visionnaire er mye mer enn en foundation. Det er en makeupduo med hudpleiende egenskaper som gir perfekt hud. Et resultat av avansert forskning og Lancômes makeupekspertise.
485 kr
05 Beige Noisette
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tiina | 15-11-2018
Bra produkt for voksen hud men fargen er mørk! Jeg har brukt 010 av Teint idole ultra men ville prøve noe nytt. Samme farge i visionnare(som også er den lyseste)er veldig mørk. Jeg kan kanskje bruke denne om sommeren. Nå blander jeg denne med min idola ultra..
Fabiana | 06-03-2018
FANTASTISK OG PERFEKT FOUNDATION TIL ALLE TYPER HUD.
Sandra | 28-02-2018
Dette er et produkt som smelter inn i huden uten å føles tettende. Etterlater huden en naturlig look som ikke ser tørr ut. Fargene ser mørk ut men blir lysere når den jobbes utover. Concealer er også drøy og kjempegod . Gir glød.

Mer Informasjon

Teint Visionnaire er mye mer enn en foundation. Det er en makeupduo med hudpleiende egenskaper som gir perfekt hud. Et resultat av avansert forskning og Lancômes makeupekspertise. For første gang er en korrigerende concealer og en foundation som gir perfekt dekning og et naturlig resultat, forent i ett og samme produkt.
Lokket på flasken inneholder en concealer med vitamin CG, som er kjent for sin lysnende effekt. Concealerens faste konsistens er enkel å påføre på enkeltområder, for eksempel pigmentflekker, rødhet og mørke ringer. Disse retusjeres umiddelbart optisk og blir på sikt lysere eller forsvinner helt. En fjærlett flytende foundation som gjør huden naturlig jevn, ren og klar. Den jevner ut fargeforskjeller og fine linjer, noe som gir en perfekt hud med en vakker, jevn og glatt struktur uten synlige rynker. Foundationen har solfaktor 20.
Begynn midt på ansiktet og arbeid deg utover.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331