Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Skin Illusion SPF15 30 ml 103 Ivory
Skin Illusion SPF15 30 ml 103 Ivory
Skin Illusion SPF15 30 ml 103 Ivory

Skin Illusion SPF15 30 ml 103 Ivory

Clarins

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød!
390 kr
103 Ivory
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Elisabeth | 04-12-2018
Har tørr hud, så denne var dessverre et bomkjøp. Dårlig dekkevne også..
Gry | 29-09-2018
Veldig fornøyd! Med dobbelserum og dagkrem under denne kremen blir huden myk og fin, også til en voksen hud. Dekker tilstrekkelig til å gi en jevn hudfarge, men er ikke heldekkende. Resultatet blir en veldig naturlig look!
Nina | 27-09-2018
Tynn konsistens, la seg tørt oppå huden til tross for at jeg primet og brukte beauty blender. Her er den markert som at den har høy dekkevne, det stemmer absolutt ikke, den dekket veldig lite. Den "gløden" de reklamerer for fikk jeg ikke, da huden bare så tørr ut. Varigheten var heller ingenting å skryte av. Kanskje denne er fin for dem med fet og oljete hud. Har du tørr hud ville jeg styrt unna.

Mer Informasjon

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød! Med en ny kombinasjon av pigmenter og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serumtekstur som føles frisk og smidig. Huden jevnes ut, får en fantastisk glød, og ujevnheter i huden reduseres optisk for en naturlig, strålende og feilfri look. Enkel å dosere dråpe for dråpe takket være den smarte pipetteapplikatoren. Resultat: En jevnere hudtone med flott glød og en hud som utstråler en naturlig look. Inneholder bl.a. rød jania (fremmer en «gjennomsiktig» hud), mariatistel (gir næring og komfort), økologisk leaf of life (fremmer hudens naturlige fuktighetsgivende egenskaper) og SPF 15 & anti-pollution complex (gir beskyttelse mot UV-stråler, forurensning og frie radikaler).
Ta en liten mengde foundation på fingertuppene. Påfør med lette bevegelser over ansiktet fra midten og ut mot sidene. Plasser deretter begge hendene over ansiktet og press håndflatene lett over huden fra midten og ut mot sidene for å fiksere. Kan også påføres med makeupsvamp eller foundationpensel.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331