Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Power Fabric Foundation 4.5
Power Fabric Foundation 4.5
Power Fabric Foundation 4.5
Power Fabric Foundation 4.5
Power Fabric Foundation 4.5
Power Fabric Foundation 4.5

Power Fabric Foundation 4.5

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beautys mest dekkende foundation som kombineres med en ultralett, sensorisk formel.
490 kr
4.5
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

B | 18-03-2019
Vær så snill å få inn i fargen 2!!!! Dette er en fantastisk foundation som det er veldig trist at jeg ikke kan bruke om vinteren pga dårlig fargeutvalg.
Lina | 24-11-2018
Beste foundationen for fet/blandingshud! Blir ikke glinsete, men dekker veldig bra. Føles ut som silke og er ikke for tykk. Jeg blander den noen ganger med Estee Lauder double wear for enda bedre dekkevne kombinert, men det er fordi jeg har litt akne arr på kinnene. Den er super alene også. Helt perfekt!
Kirsti | 10-03-2018
Beste foundation jeg har prøvd som sitter hele dagen. Kan legges på i flere lag for å dekke mer. Passer fint til blandingshud som kan bli litt fet i t-sonen.

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beautys mest dekkende foundation som kombineres med en ultralett, sensorisk formel.
Ved påføring smelter produktet smidig sammen med huden, og maskerer effektivt hudens ujevnheter med et lett, matt slør for å skape en naturlig følelse.
Ettersom hvert menneske er unikt, kommer Power Fabric Foundation i 15 nyanser for å passe til et bredt spekter av hudtoner.
Formelen er tilpasset hver nyanse for å gi optimal dekning uten å skape linjer i ansiktet eller matte ned.
Power Fabric kan brukes som underlag for hele ansiktet, men også til touch-ups. For en profesjonell finish påføres Power Fabric ved hjelp av en foundationbørste.
For et mer tilpasset resultat kan produktet påføres med fingertuppene. Den flytende konsistensen gjør den lett å arbeide med, ettersom den varmes opp ved berøring og smelter rett på huden.
Power Fabric inneholder solfaktor 25.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331