Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Natural Finish Foundation P50
Natural Finish Foundation P50
Natural Finish Foundation P50
Natural Finish Foundation P50

Natural Finish Foundation P50

Cover FX

Denne fuktgivende, vannbaserte flytende foundationen gir en langvarig, naturlig finish og tilfører huden næring, samtidig som den har anti-aging-egenskaper og gir oljefri fuktighet.
435 kr
P50
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Natural Finish Foundation
p89439781
v89439812
Cover FX
NOK
435

Omtaler

Anne | 07-12-2018
En super foundation. En av de beste jeg har prøvd. Den legger seg veldig fint på huden, Arbeid den raskt utover med en fuktet beautyblender, så sitter den kjempefint, og der blir den uforandret resten av dagen. Jeg har ikke fått noe utbrudd eller andre reaksjoner av denne. Hudtypen min er tørr og sensitiv, og typisk lys nordisk. Fargen N0 passer perfekt. Anbefales!
Anonym | 03-03-2018
Helt fantastisk! Jeg kommer ikke til å lete etter en ny foundation igjen. Jeg har kombinert-tørr hud, denne sitter perfekt på huden min hele dagen uten å være for klissete eller for tørr. Jeg har aldri opplevd at noen merker har laget en foundation som er lys nok for meg siden jeg er litt blekere enn en gjennomsnittlig person, men N0 er helt perfekt, og uten at den er for rosa som mange andre lyse foundations er. Stor tommel opp!

Mer Informasjon

Denne fuktgivende, vannbaserte flytende foundationen gir en langvarig, naturlig finish og tilfører huden næring, samtidig som den har anti-aging-egenskaper og gir oljefri fuktighet.
Foundationen fås i 40 forskjellige nyanser og glir smidig over huden med en silkemyk, fuktet følelse som gir en strålende glød! Den er full av hudpleiende ingredienser og inneholder vitamin C og E som beskytter mot frie radikaler. Den lette konsistensen er utviklet for å gi huden en myk og strålende finish, og du kan bygge opp flere lag for å oppnå medium til total dekning.
DEKNING: Lett til total
FINISH: Naturlig
HYDTYPE: Normal til tørr
- For å påføre med børste tar du en liten mengde produkt på den flate delen av Liquid Foundation Brush og legger over hele ansiktet til det er jevnt fordelt.
- Fikser med Setting Powder for optimalt resultat.
- Foundationen kan også påføres med fingrene eller en makeupsvamp.
Water (Aqua, Eau), Polyglyceryl-2 Triisostearate, Isohexadecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Diethylhexyl Carbonate, Glycerin, Dimethicone, Squalane, Tribehenin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Triacontanyl PVP, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Disteardimonium Hectorite, Ethyl Oleate, Magnesium Sulfate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Erythritol, Butylene Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Bisabolol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Lauroyl Lysine, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Disodium EDTA, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Homarine HCI, Tetrapeptide-21, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol Kan inneholde: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides, (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Chromium Oxide Greens (CI 77288)
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331