Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mineral Foundation Siesta

Mineral Foundation Siesta

Tromborg

Tromborgs mineralfoundation er 100 % naturlig, fri for konserveringsmidler og inneholder nøye utvalgte mineraler.
470 kr
Siesta
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Jenny | 11-03-2018
Superfin mineral foundation, som gjerne kan brukes som pudder utenpå en flytende foundation. Den gir en fin finish på sminken, i tillegg til at man får en fin glød.

Mer Informasjon

Tromborgs mineralfoundation er 100 % naturlig, fri for konserveringsmidler og inneholder nøye utvalgte mineraler. En lett og luftig pudderfoundation som smelter inn i huden og danner et fint slør av perfeksjon.
Takket være mineralenes legende effekt, er den perfekt for problemhud. Mineralfoundation er oljefri, tetter ikke igjen porene, inneholder ikke kunstig framstilte farge- eller duftstoffer og beskytter huden med en naturlig solfaktor på 15.
Mineralfoundation er dessuten flerfunksjonell. Den kan brukes som foundation, concealer og fikserende pudder – alt i ett produkt. Den passer til alle hudtoner og hudtyper og gir en vakker glød med en naturlig finish.
Påføres med en Deluxe kabuki-børste. En liten mengde rekker langt. Rist derfor av overflødig pudder før påføring.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331