Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige
Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

Matte Foundation SPF 15 Medium Beige

bareMinerals

459 kr
Medium Beige
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Theu | 01-03-2018
Min go to foundation! Dette er en god foundation for de med oljete og fet hud. Det er lett å bygge opp til en viss dekk evne, men full dekkevne får du ikke ut av denne. Denne gir en så utrolig lett og naturlig resultat, samtidig som den lar huden puste. Har merket selv at huden blir bedre av denne foundationen, som den selv påstår at den skal gjøre.
Rachel | 27-02-2018
Dette produktet er supert for dem som foretrekker lite dekk og et naturlig resultat. Den dekker svært lite uansett hvilken kost og mengde jeg bruker, men sitter fint på oljete hud hele dagen. Fin til hverdags, men ikke noe must-have. For en mer dekkende, men noe mer glødende finish, anbefaler jeg å sjekke ut Bare Minerals 'Original Foundation'
May | 25-09-2017
Jeg sliter veldig med dette produktet... Det dekker nesten ikke noe i det hele tatt uansett hvilken kost jeg bruker og hvor mye produkt jeg bruker. Den orginale dekker godt, men holder ikke på den fete huden min lengre enn et par-tre timer og hadde derfor høye forventninger til den matte...

Mer Informasjon

Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331