Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Lingerie De Peau Foundation 03N Natural
Lingerie De Peau Foundation 03N Natural

Lingerie De Peau Foundation 03N Natural

Guerlain

LINGERIE DE PEAU er en ultra-naturlig foundation med en formende og perfeksjonerende effekt, som smelter på huden og føles som den letteste silkesateng.
580 kr
03N Natural
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anonym | 04-12-2018
Virkelig elsker denne! Legger seg så fint på huden og føles som fløyel. Aldri hatt en bedre foundation før. Har en veldig lys nordisk hud, men blir sånn passelig brun på sommeren og da passer 02N perfekt! Anbefales!
Johanne | 02-05-2018
Dette er uten tvil den beste foundationen jeg har prøvd, og jeg har vært innom mye. Den legger seg lett på huden, og gir et glødende og naturlig resultat. Det er også mulig å bygge den opp til å bli mer dekkende, og den blir ikke kakete på samme måte som mange andre kan bli. I tillegg er det en stor pluss at den holder seg gjennom en hard treningsøkt - type Barrys bootcamp. Om du finner noe bedre enn denne, vær så snill å skrive en kommentar her så skal jeg prøve den.
Ingelin | 10-03-2018
Denne er helt fantastisk. Skiftet til Dior for å komme litt billigere unna, men måtte tilbake til denne. Den ligger så fint, og holder i timesvis. Dekker utrolig godt uten at huden føles tørr og stiv. Jeg kan ta på meg i ansiktet uten at sminken forsvinner. Min absolutte favoritt.

Mer Informasjon

LINGERIE DE PEAU er en ultra-naturlig foundation med en formende og perfeksjonerende effekt, som smelter på huden og føles som den letteste silkesateng. Ujevnheter viskes ut, mens den naturlige hudtonen fremdeles er gjennomskinnelig. Hudfargen fremheves strålende frisk med en utrolig naturlig, semi-matt og fløyelsaktig finish. SPF 20.
Et par dråper påføres med fingertuppene eller Guerlain foundationkost.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331