Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Diorskin Nude Air Foundation 010 Ivory
Diorskin Nude Air Foundation 010 Ivory
Diorskin Nude Air Foundation 010 Ivory
Kampanje 20%

Diorskin Nude Air Foundation 010 Ivory

DIOR

Flytende foundation med lett dekkevne for et friskt og naturlig resultat. Forbedrer hudkvaliteten takket være aktive ingredienser, og huden puster bedre med OXYGEN ACTIV™.
408 kr510 kr
010 Ivory
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Shokhan | 23-10-2018
Dette er serum foundation og det er beste som jeg har brukt noensinne, veldig naturlig og dekke raskt på huden. I tillegg er det pleiende og har aktiv oxygen med SPF 25-PA++. Jeg er selv alltid velger Dior marke som min favoritt og det fotjener å være unik på Dior sin marke&
Maria | 18-08-2018
Helt amazing foundation!! Jeg har prøvd veldig mange forskjellige, og denne er en soleklar favoritt. Jeg har kombinert hud, oljete t-sone med store porer, og tørr i resten av ansiktet. Lett å bygge opp til mer dekk hvis en ønsker det.
Greta | 01-05-2018
Beste foundation jeg har noen gang brukt! Jeg personlig liker ikke mye coverege så den passer perfekt. Med andre foundation jeg har brukt så har jeg kjent at jeg har noe på ansiktet mitt, men denne er så lett og gir en super bra resultat! Virkelig anbefales!!

Mer Informasjon

Flytende foundation med lett dekkevne for et friskt og naturlig resultat. Forbedrer hudkvaliteten takket være aktive ingredienser, og huden puster bedre med OXYGEN ACTIV™. SPF25.
Påføres med foundationpensel for en jevnere og glattere finish. Start i midten av ansiktet og arbeid ut mot sidene.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331