Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0
Face & Body Foundation 0

Face & Body Foundation 0

DIOR BACKSTAGE

Prøv Dior Backstage Face & Body Foundation, den kommer i 40 farger med en naturlig finish, den er vannfast. Foundation skaper den dekkevnen du måtte ønske.
380 kr
0
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kristin | 18-02-2019
Jeg kjøpte denne i og med at den er godt likt av mange. Dessverre funket den ikke for meg. Jeg har kombinert hud med en del acne. Denne foundation satte seg fint over kinnene og nesen, men uansett hvilken metode jeg brukte, fikk jeg ikke den til å funke i pannen og haken. Har faktisk prøvd en ny metode hver dag for å legge den på i snart 2 uker, og har ennå ikke funnet en metode der den ikke klomper seg sammen og blir streaky. I tillegg er det veldig vanskelig å bygge opp dekkevnen. Pga. at den kluper seg sammen, blir streaky, og er vanskelig å bygge opp dekkevnen på, bruker jeg veldig lang tid på å påføre denne, og jeg får et cakete og unaturlig resultat. Får likevell 3 stjerner for at den funker bra i områder uten tørr hud og behov for dekkevne, i tillegg at den sitter veldig godt og har en god lukt.
Ida | 30-01-2019
Jeg orker vanligvis aldri å skrive en omtale, men jeg likte dette produktet såå godt så jeg måtte! Dette er den aller beste foundationen jeg har prøvd noensinne! Jeg har slitt/sliter mye med acne i kinnene så har endel rødheter og arr igjen der, mens resten av ansiktet mitt er veldig klart - og da er det flott at jeg kan variere dekkevnen utifra hvor i ansiktet jeg påfører foundationen. Enkel å bygge opp, holder seg fin kjempe lenge som også sørger for at resten av sminken holder seg feilfri. Synes heller ikke den oksiderer noe særlig. Anbefales!!
Johanna | 08-10-2018
Kjempebra foundation! Veldig lett å bygge fra lett til full dekk, og man kjenner ikke at man har den på!

Mer Informasjon

Prøv Dior Backstage Face & Body Foundation, den kommer i 40 farger med en naturlig finish, den er vannfast. Foundation skaper den dekkevnen du måtte ønske. Dior Backstage Face & Body Foundation er makeupartisternes hemmelige våpen for å skape en øyeblikkelig feilfri finish med oppbyggbar dekk, fra lett og naturlig glød til full dekk. Dior Backstage Face & Body Foundation er testet og godkjent av alle Diors professionelle makeupartister.* Med sin flytende konsistens, naturlige finish og oppbyggbare dekkevne gir denne foundation en skreddersyd intensitet.*91 % av kvinnene opplevede en fantastisk holdbarhet.**95 % av kvinnene opplevede en feilfri finish.
Formlen indeholder skønhedsforbedrende pigmenter og giver huden en sund glød med en fejlfri finish, både i naturligt og kunstigt lys. Dior Backstage Face & Body Foundation er vandfast og giver en usynlig dækning, der modstår ekstreme forhold: træning, vand, ekstreme temperaturer og fugtige omgivelser. Naturlig og holdbar finish, også i det skarpe lys backstage og på catwalken. Med 40 farver med 16 forskellige intensiteter og 6 undertoner, er der en Dior Backstage Face & Body Foundation til alle, uanset hudtone. ""Det er mit stjerneprodukt. Jeg ønskede 16 forskellige intensiteter, men især 6 undertoner: pink, oliven, gul, beige ... Der er i alt 40 farver, så der er en farve, der matcher alle - uanset hudtone"", fortæller Peter Philips, Creative & Image Director for Dior Makeup. Den naturlige og lysende finish er perfekt til hele kroppen. Formlen afslører hudens naturlige udstråling og skjuler mindre skønhedsfejl på bryst og skuldre etc.
Lett og naturlig dekk:
Bruk fingertuppene til å påføre foundation lett på huden.
Medium dekk:
Påfør 2 lag med Light Coverage Foundation Brush N 11 fra midten av ansiktet og utover.
Full dekk:
Påfør opp til 3 lag foundation med sirkulære bevegelser.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331