Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Designer Lift 4
Designer Lift 4
Designer Lift 4
Designer Lift 4
Designer Lift 4
Designer Lift 4

Designer Lift 4

Giorgio Armani Beauty

Designer Lift er en foundation som fremhever den naturlige skjønnheten. Den gir ansiktet fornyet utstråling og glød, lysner og glatter ut huden.
655 kr
4
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Fabiana | 06-03-2018
FANTASTISK OG PERFEKT FOUNDATION TIL VOKSEN HUD.
Benedicte Bersvendsen | 12-04-2017
Jeg er veldig fornøyd med denne foundation! Den gir fin glød, er lett å påføre og ser veldig naturlig ut! Skulle gjerne ønske meg litt mer dekkevne, men det er vanskelig å finne fouandations som gir glød framfor matt finish, samtidig som den er fulldekkende. Så jeg klager ikke. Det er uansett fullt mulig å bygge med denne, uten at det ser lagete og unaturlig ut! Jeg legger alltid to runder med denne i t-sonen, der jeg trenger mer dekk, og det ser like naturlig ut som på kinnene, der jeg kun har et lag. Anbefaler en av Girogio Armani sine primere for best mulig resultat!
Annika | 16-02-2017
Det er så og si den perfekte foundation for tørr hud for over 40 år. Nydelig glød, perfekt dekkevne, et pittelite minus for varighet, men det er bare pirk. Den er til og med verdt sin altfor dyre pris.

Mer Informasjon

Designer Lift er en foundation som fremhever den naturlige skjønnheten. Den gir ansiktet fornyet utstråling og glød, lysner og glatter ut huden. Den har en perfekt og naturlig dekkevne, som gir fin utstråling og glød som holder hele dagen. Legges med foundationbørsten Designer Blush #15.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331