Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cellular Treatment Foundation Powder Finish SPF 10 Rose Beige
Cellular Treatment Foundation Powder Finish SPF 10 Rose Beige
Cellular Treatment Foundation Powder Finish SPF 10 Rose Beige
Kampanje 20% Les mer

Cellular Treatment Foundation Powder Finish SPF 10 Rose Beige

La Prairie

Silkemyk og matt kompakt foundation som gir deg et flott og glødende resultat. Kan brukes på to måter, fuktig eller tørr, og kan justeres etter hvor dekkende resultat man ønsker.
716 kr
895 kr
Rose Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cellular Treatment Foundation Powder Finish SPF 10 Rose Beige
p771807
v38252540
La Prairie
NOK
716

Omtaler

Victoria | 09-10-2016
Veldig fint produkt. Den har en svak, mild parfymeduft som man ikke merker noe til etter en kort stund. Foundation kjennes veldig lett på huden, er enkel å påføre og har utrolig god dekning med bare et tynt lag produkt. Forpakningen er pen og veldig praktisk å ha med seg. I tillegg man får med en svamp av god kvalitet så denne er fin å bruke til å påføre med. Selv om dette er en pudderfundation så opplevde jeg at den holdt hele dagen altså 12-16 timer. Jeg har kombinasjonshud. Vil også nevne at jeg ikke brukte noe primer, "setting" pudder eller concealer som jeg ofte må gjøre med andre fundations. Brukte bare en lett fuktighetskrem under. Å bruke denne sparte meg altså mye tid på morgenen når jeg skulle sminke meg. Jeg har ganske lys hud og bestilte Beige Dore som matchet fint.
Stina | 20-02-2016
Dekker rødhet og ujevnheter med et tynt lag. Glir lett inn i huden og dekker godt uten å se "for sminket" ut. Dyrt, men bedre enn alt annet jeg har prøvd.
Hanne | 11-02-2015
Kjempebra produkt. Jevner fint ut hudtonen, og kan påføres med tørr eller fuktig svamp. Dekker noe bedre med fuktig svamp selvsagt. Føles kjempelett på huden, og er absolutt verdt pengene.

Mer Informasjon

Silkemyk og matt kompakt foundation som gir deg et flott og glødende resultat. Kan brukes på to måter, fuktig eller tørr, og kan justeres etter hvor dekkende resultat man ønsker. Gir også lett solbeskyttelse med SPF 10. Kommer i en elegant søveske med speil og La Prairies velkjente logo.
Hudtype:Moden
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331