Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation 1.00 C
Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation 1.00 C

Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation 1.00 C

BEAUTYBLENDER

Den aller beste foundation er den du ikke kan se. BOUNCE Liquid Whip Long Wear foundation ligger fjærlett på huden, men gir likevel full dekkevne - uansett hvor lite eller mye du påfører.
449 kr
1.00 C
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation
p90578730
v90578731
BEAUTYBLENDER
NOK
449

Omtaler

Amanda | 13-11-2019
Den legger seg pent på huden. Etter den er brukt en times tid synes jeg den synker inn i huden og blir etterhvert borte. Primer alltid huden først og har også alltid på pudder. Anbefales ikke om du vil ha en foundation med god dekk-evne. Det mest skuffende for meg var at foundationen blir brukt opp veldig fort! Siste gangen at jeg kjøper meg denne dessverre.
Malin | 22-09-2019
Liker selve foundationen veldig godt! Har en normal til tørr hud. Syns den gir en lett dekkevne som kan bygges opp. Eneste negative er at jeg syns pumpen har en tendens til å tette seg, selv om jeg bruker den hver dag.
Madelene | 29-08-2019
En veldig fin foundation og den gjør alt jeg vil en foundation skal. Den sitter bra og endelig en foundation med oliven som undertone så man ikke blir gul/oransje (jeg har 3.25). Eneste minuset er dekkevnen er kun medium og jeg føler jeg trenger mye foundation for å dekke huden som resulterte i at foundation varte i så vidt over en måned, noe jeg aldri har opplevd før da de fleste varer mer opp mot 6 måneder.

Mer Informasjon

Den aller beste foundation er den du ikke kan se. BOUNCE Liquid Whip Long Wear foundation ligger fjærlett på huden, men gir likevel full dekkevne - uansett hvor lite eller mye du påfører. Med sin silkemyke formula smelter den inn i huden og gir en fløyelsmyk, matt finish. Denne foundation finnes i 40 nyanser, som blendes nydelig inn i huden og gir den en naturlig resultat med glød. Den er tilført hyaluronsyre og hvit bjørkekstrakt, rik på antioksidanter, som fukter og beskytter huden i opptil 24 timer.
Slik bruker du den
Hold flasken i 45° vinkel og trykk ut ønsket mengde foundation i flaskens fordypning eller direkte på svampen eller hånden din.
Påfør foundation med en fuktet beautyblender® (fingertupper eller kost kan også brukes), fra midten av ansiktet og utover.
Påfør foundation, ved å dabbe beautyblenderen på huden, til du oppnår ønsket dekkevne.
Tips: Tilfør huden fuktighet før påføring av foundation, særlig dersom du har tørr hud.
Water/Aqua/Eau Cyclopentasiloxane Caprylyl Methicone Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone Aluminum Starch Octenylsuccinate Talc Sodium Chloride Sodium Hyaluronate Glycerin Betula Alba Leaf Extract Methicone Propylene Carbonate Methyl Methacrylate Crosspolymer Disteardimonium Hectorite Disodium EDTA Sodium Dehydroacetate Phenoxyethanol Potassium Sorbate Glucuronic Acid Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891) Iron Oxides (CI 77491/CI 77492/CI 77499) Ultramarines (CI 77007)
Volum:200 ml
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331