Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Skin Weightless Long-Wear Fdt SPF15 11 Porcelain
ONLY AT KICKS

Skin Weightless Long-Wear Fdt SPF15 11 Porcelain

Bobbi Brown

Foundation med fantastisk holdbarhet som gir full dekning, en naturlig matt og behagelig finish som føles naturlig på huden.
395 kr
11 Porcelain
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne | 27-12-2018
Kjempefin foundation som passer min tørre hudtype. Gir nydelig glød og dekker godt dog ikke full cover som det loves, men jeg er godt fornøyd likevel og kommer til å kjøpe den igjen og igjen. Den holder seg også fin i timevis på meg. Det er en her som sier den ikke er weightless, neivel jeg føler i hvertfall ikke det minste ubehag ved å ha den på., og lukten er heller ikke noe problem. Den dunster bort raskt. Jeg vil anbefale bruk av primer først.
Karin | 18-12-2018
Weightless er den slettes ikke. Den sterke parfymen av lavendel irriterte huden min og ga en prikkete, ubehagelig følelse. Dessuten ble jeg blank i pannen og på nesen etter få timer. Kommer ikke til å kjøpe igjen. Grunnen til at jeg gir to stjerner er at Bobbi Brown skal ha for godt farveutvalg.
Tara | 10-11-2018
Lett på huden. Men dekker ikke alt og jeg syns ikke at den fortsatt er der etter 1-2 timer.. passer bra til min oljete hud :)

Mer Informasjon

Foundation med fantastisk holdbarhet som gir full dekning, en naturlig matt og behagelig finish som føles naturlig på huden. Den inneholder en effektiv kombinasjon av ingredienser som gjør huden mattere og et jevnt og holdbart resultat. Vannfast sammensetning som tåler varme, svette og fukt, og som holder i opptil 16 timer. Fås i 3 forskjellige nyanser som passer til alle hudtoner.
Brukes på ren, fuktet hud med makeupsvamp, fingrene eller Foundation Brush eller Full Coverage Face Brush (selges separat).
Volum:30 ml
Hudtype:Normal|Fet
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331