Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer

Origins

Lett farget dagkrem som vekker liv i trøtt hud. Denne lett fargede dagkremen er fylt med koffein som umiddelbart gir huden fukt, energi og masse glød.
252 kr315 kr

Omtaler

Martine | 27-12-2018
Huden min er ganske normal, fet i t sonen men det blir jeg uansett hva jeg bruker. Denne funker likevel kjempe fint på meg. Den gir en gylden farge som for noen kan se oransje ut. For meg passer den bedre på vinteren enn på sommeren, hvor jeg blir ganske brun og med denne på ser jeg hvit ut i ansiktet.
Marianne | 27-10-2018
antastisk produkt! Bruker denne over serum og dagkrem, som en siste finish og høy faktor. Som noen har nevnt, kan den kanskje bli litt oransj/mørk for de aller lyseste, men for meg så er den perfekt. Liker også at den ikke dekker så mye, bare gir en jevn god glød. Dette er definitivt en favoritt!
Emilie | 16-04-2018
Denne er så god. Den både lukter godt og føles lett ut. Ikke særlig dekkende, men det er ikke derfor man kjøper en slik krem heller.

Mer Informasjon

Lett farget dagkrem som vekker liv i trøtt hud.
Denne lett fargede dagkremen er fylt med koffein som umiddelbart gir huden fukt, energi og masse glød.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331