Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Cali Palette
Cali Palette
Cali Palette
Cali Palette
ONLY AT KICKS

Cali Palette

Smashbox

Dette brukervennlige, 6-delte contour kitet er pigmentert med highlighter, bronzer og blush pudder.
360 kr

Omtaler

Guro | 29-09-2018
Har hatt lyst på en reisevennlig palett og denne var midt i blinken. Huden min er svært blek (C1/2),men jeg kunne bruke alle fargene unntatt den mørkeste highlighter, som funket super som øyenskygge. De er pigmenterte, men lette å duse ut hvis man ønsker. Også topp innpakning til prisen, neste hele topplokket er dekket av et speil og paletten lukkes magnetisk. Paletten gir mye for pengene.
Maria | 07-09-2018
Elsker det, en stor favoritt, blir å kjøpe det igjen👍
Cassandra | 13-07-2018
Elsker den! Så fine farger, blender seg utrolig, veldig bra pigmentasjon. Fargene var kanskje litt mørke på min bleke hudtone, men siden de blendet seg så fint så gikk det bra.

Mer Informasjon

Dette brukervennlige, 6-delte contour kitet er pigmentert med highlighter, bronzer og blush pudder. Bruk dem til å skape et uanstrengt naturlig look, eller en varm «kjørte-nettopp-ned-kysten» glød.
Bruk skygger alene, eller over hverandre for å skape den ultimate contour.
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331