Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Corrector Light to Medium Peach
Corrector Light to Medium Peach
ONLY AT KICKS

Corrector Light to Medium Peach

Bobbi Brown

Nytt liv til slitne øyne Corrector har en rosa eller ferskenfarget base, slik at den nøytraliserer mørke ringer. Brukes under Creamy Concealer.
240 kr
Light to Medium Peach
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanne | 07-03-2018
Denne korrigerer de til tider mørke/blåe feltene under øynene mine. Jeg har tørr hud under øynene, men denne påvirkes ikke av det. Den er myk og litt fet-aktig (i mangel på bedre ord) og holder lenge/er drøy. Denne har jeg holdt meg til i mange år nå og det er den sminken jeg har vært mest fornøyd med, noen sinne.
I⭐️ | 04-03-2018
Jeg har blå-lilla ringer under øynene og korrigerer med light bisque. Den lysner øyepartiet før jeg legger på consealer. Pass på å ikke «gni» consealern på oppå da du vil flytte rundt på correctoren.
Marie | 27-02-2017
Endelig kunne jeg si farvel til de mørke ringene med denne! Jeg har tynn hud under øynene, så de mørke ringene er veldig fremtredende, men denne dekker dem. Jeg har fargen Light Peach Bisque.

Mer Informasjon

Nytt liv til slitne øyne Corrector har en rosa eller ferskenfarget base, slik at den nøytraliserer mørke ringer. Brukes under Creamy Concealer. Dette nye og forbedrede produktet er ekstra holdbart og gjør mørke rinder lysere med den helt riktige dekningen på bare et øyeblikk. I tillegg er det lett å tone ut og legger seg ikke i de fine linjene. Fantastisk makeup starter som kjent med sunn hud, og derfor er Corrector spekket med pleiende ingredienser, som beskytter det sarte området under øynene.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331