Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light
Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light
Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light
Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light
Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealing Pot Light

IT Cosmetics

Si “bye bye” til mørke ringer og alt du måtte ønske å skjule - og si hallo til et strålende, våkent blikk og en vakker hud i ett enkelt strøk!
285 kr
Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marianne | 31-01-2019
Bye bye under eye? Yes indeed. Kjempe drøy i bruk

Mer Informasjon

Si “bye bye” til mørke ringer og alt du måtte ønske å skjule - og si hallo til et strålende, våkent blikk og en vakker hud i ett enkelt strøk! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, inneholder Bye Bye Under Eye Concealing Pot de samme heldekkende pigmentene som Bye Bye Under Eyes, slik at huden fremstår enda glattere. Laget med anti-aldrende hydrolysert kollagen, peptider, hyaluronsyre, antioksidanter, koffein og grønn kaffeekstrakt, dekker denne innovative concealeren alt, helt uten å streke eller sprekke og uten at du kan føle den på huden. Det er din viktigste hjelper for et lett, superglatt, superkremet, og heldekkende resultat som varer!
Påfør Bye Bye Under Eye Concealing Pot på huden etter rens og fuktighetskrem.
Bland med favoritt IT Cosmetics-børsten din for en feilfri og perfeksjonert hud. Kan brukes der du trenger dekning og korrigering, inkludert under øynene og på ujevnheter, for å umiddelbart dekke over rødhet og misfarging. For beste resultat påfør med Heavenly Luxe Dual Airbursh Concealer Brush No.2.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331