Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light

IT Cosmetics

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut!
245 kr
Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Louise | 21-04-2019
Denne concealeren dekker blå/lilla/brune pigment under og rundt øynene ekstremt godt! Anbefaler å kjøpe i fargen medium om du er vanlig lys nordmann. Concealeren i fargen lys blir heller for noen med veldig, veldig lys hud. Eneste minuset med concealer er at den er tykk i konsistensen. I grunn er det ikke noe problem, bare en smakssak. Jeg liker derfor å ta litt på hånden og så varme den opp før jeg påfører den i ansiktet. Dette er den beste concealeren jeg har prøvd, og jeg har prøvd både Nars Radient concealer, Helena Rubinstein Magic Concealer, Maybelinne Age Rewind Eraser og diverse Nyx, Clarins, YSL etc.
Pernille | 07-04-2019
Trenger ekstremt lite produkt ved bruk, dekker ekstremt godt og har en naturlig, fresh finish. Anbefales!
Gulsun | 05-04-2019
Dekker sinnsykt bra og gir en fin finish

Mer Informasjon

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut! Concealeren er perfekt til ulike hudtoner og bidrar til å skjule mørke ringer, poser, rødhet, brustne blodkar og andre ujevnheter. Denne revolusjonerende, godt pigmenterte concealeren er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter.
Varm en liten mengde Bye Bye Under Eye mellom fingrene, klapp på huden i de områdene du ønsker å dekke. Bye Bye undereye har en tykk konsistent så tenk på at du ikke trenger mye produkt. For en jevn og og enkle påføring, bruk IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7. Kan også brukes som en foundation.
Volum:8 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331