Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
bareSkin Complete Coverage Serum Concealer Medium
bareSkin Complete Coverage Serum Concealer Medium
bareSkin Complete Coverage Serum Concealer Medium

bareSkin Complete Coverage Serum Concealer Medium

bareMinerals

bareSkin Complete Coverage Serum Concealer er en tynn, silkemyk multitasking concealer som dekker, reduserer ujevnheter og mørke ringer under øynene.
410 kr
Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Louise | 11-04-2019
Denne consealeren er virkelig silkemyk, og legger seg utrolig fint under øynene. En unik konsistens med god fukt. Anbefales
Ingrid | 09-04-2019
Definitivt beste concealeren jeg har prøvd! Har nok gått igjennom minst 5 av denne, helt ærlig. Den har ikke full dekkevne, men en mer naturlig finish for hverdagslooker. Definitivt verdt prisen
Maria | 03-04-2019
Denne smelter inn i huden og er perfekt for noen som sliter med tørr hud eller har linjer under øynene som man vil skjule. Den er stiv i prisen, men veldig drøy i bruk.

Mer Informasjon

bareSkin Complete Coverage Serum Concealer er en tynn, silkemyk multitasking concealer som dekker, reduserer ujevnheter og mørke ringer under øynene. Kraftfullt ekstrakt fra stamceller fra syrin bidrar til en klarere og jevnere hudtone.
Hypo-allergen.
Ikke-komedogen.
Dermatologisk testet
Påfør med en applikator på partene du ønsker å dekke.
Volum:6 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331