Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
365 kr
Fair
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Michelle | 25-03-2019
Er fin på huden, men er utrolig tykk i konsistensen (hjelper med en beautyblender). Ble litt for oljete på min huden, men det var noe jeg var klar over at kunne skje på min kombinerte hud. Produktet gjorde det som det sto at det skulle gjør, så tommel opp!
Ida | 25-03-2019
Gå for en farge lysere en det du pleier å bruke, den er utrolig mørk i fargen.. jeg kjøpte light, og den kan jeg kun bruke når jeg har på selvbruning
Karin | 21-03-2019
Denne CC kremen dekker hva det skal være av rødhet og pigmentflekker og jeg trenger ikke concealer når jeg bruker denne. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen til at dette produktet kan erstatte serum, fuktighetskrem og foundation, men kremen gir faktisk nok fukt til at jeg kan bruke den på bar hud. Det tar lang tid før kremen trekker inn i huden og i mellomtiden smitter den av på absolutt alt! Er helt avhengig av å sette den med et pudder. Fargene er et kapittel for seg. Jeg er en fjerdedels asiatisk med medium lys hudtone og bruker nyansen Light. Jeg kan godt forstå at de med nordiske hudtoner synes fargene er for mørke.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
CC cream, full coverage, SPF 50+, anti-aging, foundation
Volum:32 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331