Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
365 kr
Fair

Omtaler

Bente | 05-01-2019
For og gjøre en lang historie kort... tipp topp,tommel opp. Best CC krem jeg noen gang har prøvd(og jeg har prøvd mange).Er vel på grensen mot foundation med sitt dekke,men den føles og ser fantastisk ut på huden. For extra glød blander jeg denne og den rosa utgaven,perfekt for min modne blandings/tørre hud. Vet it cosmetics har kommet med en foundation også,så kjære innkjøpere i kicks ta gjerne inn alle produkter fra denne leverandøren.
C | 29-12-2018
en av de beste foundationene jeg har prøvd. har både fargene light og fair, og kan ikke helt sette ord på det, men fargen light ser bedre ut på huden og virker til å holde seg bedre utover dagen også
Anne | 24-12-2018
Liker egentlig ikke noen form for cc, bb, Foundation osv, men denne fungerer fsntastisk. Har 40+ hud med tendens til acne og forstørrede porer. Har en del gamle ar etter acne. Og 20 år som nattarbeidere hjelper heller ikke. Slet med p finne en god måte å legge den i begynnelsen. Men sammen med den den doble børsten fra it kan jeg legge den som jeg vil. Fungere enda bedre med conisler for dekking av urenheter, den er ikke for salg i Norge, men håper den kommer. Hint hint til inkjøpre om dere leser kommentarer.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331