Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Hot Escapes Bronzer Tahiti (Golden tan)
Hot Escapes Bronzer Tahiti (Golden tan)
ONLY AT KICKS

Hot Escapes Bronzer Tahiti (Golden tan)

Buxom

En silkemyk bronzer for et frisk solkysset look. Få en gylden glow-effekt med denne silkemyke bronzer. En bronzer som tilpasser seg alle hudtoner da den gir gradvis farge.
305 kr
Tahiti (Golden tan)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hot Escapes Bronzer
p89276111
v89276112
Buxom
NOK
305

Omtaler

Anne | 22-09-2019
Tahiti er en helt nydelig bronzer som gir en fantastisk glød og farge. Den er ikke ekstremt pigmentert som gjør at man gradvis kan bygge opp ønsket resultat. Har knust produktet og knekt emballasjen på denne alle ganger, men kjøper den alltid igjen fordi jeg er så fornøyd med produktet
Gunn | 06-03-2018
Bronzer med glød! Tahiti har gullskimmer og Maldives har bronseskimmer <3
Wibeche | 04-03-2018
Denne bronzeren i fargen tahiti er bare 👌🏼👌🏼! Dette er virkelig prikken over i’en og hva du mangler i sminkemappa uten at du vet det. Nydelig varm farge, som jeg vil tro at passer de fleste. Kan lett bygges opp, så den vil også passe lys hud. Bronzeren gir en nydelig sommerfin glød, til et ellers kaldt og hvitt ansikt. Passer perfekt nå mot vår/sommertider.

Mer Informasjon

En silkemyk bronzer for et frisk solkysset look. Få en gylden glow-effekt med denne silkemyke bronzer. En bronzer som tilpasser seg alle hudtoner da den gir gradvis farge. Du får et naturlig solkysset look, og duften tar deg til en eksotisk øde øy.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Brun
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331