Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
North Star Duo MUS North Star Duo Highlighter:14 g / 0,
North Star Duo MUS North Star Duo Highlighter:14 g / 0,

North Star Duo MUS North Star Duo Highlighter:14 g / 0,

Make Up Store

North Star Duo er en multifunksjonell highlight som er utviklet i samarbeid med Jimmie Star. Den inneholder to anvendelige nyanser som kan mikses og matches på mange ulike måter.
285 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

North Star Duo er en multifunksjonell highlight som er utviklet i samarbeid med Jimmie Star. Den inneholder to anvendelige nyanser som kan mikses og matches på mange ulike måter. Bruk den i ansiktet som highlight eller øyenskygge, eller på kroppen for å gi glød med en myk skimrende finish. Kan med fordel inkluderes i hverdagsmakeupen eller i en festlook om kvelden. Det finnes ingen grenser for hvordan man kan kombinere North Star Duo i sin makeup-look. For en mer intens glød, bruk den sammen med Face Mist som du sprayer på makeup-børsten før du påfører North Star Duo.
Farge:Gull
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331