Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream 75 ml

Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream 75 ml

MADARA

Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream er en økologisk håndkrem som pleier intensivt. Håndkremen absorberes raskt og mykgjør hendene.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream
p94008665
v94008666
MADARA
NOK
159

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream er en økologisk håndkrem som pleier intensivt. Håndkremen absorberes raskt og mykgjør hendene. I tillegg til å gi fuktighet til sprukne hender, så styrker den neglene.
Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream er en del av Mádaras signaturlinje VERT, der den herlige duften av timian, sitronmelisse og åkersnelle er gjennomgående. Det er også ingredienser som virker sammen for å forbedre fuktigheten i huden, booste kollagen- og elastinproduksjonen samt for å styrke huden og beskytte hudbarrieren.
Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream kan brukes daglig for å gi fuktighet til sprukne hender og negler.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331