Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mádara Infinity Drops Immuno-serum 30 ml

Vurderinger
Pris
835 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infinity Drops Immuno-serum
p94008633
v94008634
Mádara
NOK
835
INFINITY Drops Immuno-serum er et virkningsfullt økologisk serum. I tusenvis av år har det tøffe nordiske klimaet fostret planter med ekstraordinære egenskaper. Dype røtter, bitre blader og bark har leget sår og reddet liv. Denne tidløse visdommen er innkapslet i denne probiotiske essensen som fukter huden din og gir komfort og beskyttelse samtidig som huden får en ny, frisk glød.
Bio-teknologi har transformert denne tidløse visdommen til dette immun-kompetente serumet som styrker hudens forvarsmekanismer. Den raffinerte formelen basert på en unik melkesyrebakteriestamme, beta-glukan, provitamin D og polyfenolessens fra mádaraplanten motvirker uttørking, skaper balanse i hudens mikrobiom og bidrar til å bekjempe oksidativ belastning. Huden etterlates myk og glatt med ny glød. Hypersensibilisering og rødhet reduseres synlig.
Bruk: Anbefales til alle hudtyper – spesielt til tørr, stresset, sensitiv, atopisk og moden hud. Påføres på ren hud i ansiktet, på halsen og i utringningen. Påfør deretter ansiktskrem. Kombiner den med Infinity Mist Probiotic Essence for den optimale immunitets-boosten.
Produktet inneholder Fairtrade-merkede råvarer. Produsert i Latvia.
Volum:
30 ml
Vekt:
236 g
EAN:
4751009829821
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
S
Simona
29-03-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331