Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly 75 ml

Vurderinger
Pris
415 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly
p94013682
v94013683
Mádara
NOK
415
TIME MIRACLE Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly er et luksuriøst, aldringsbekjempende fuktkonsentrat som umiddelbart fukter huden og gjør at den ser mer fast og ungdommelig ut.
Brukes som en boostende primer før dagkremen din for å få en friskhet utenom det vanlige samt vitaliserende og beroligende fordeler. Den oppfriskende, gelélignende konsistensen tilstopper ikke porene og er perfekt til alle hudtyper – også problemhud.
Beriket med en superdose nordisk bjørkevann, som er rikt på mineraler, aminosyrer og sukker samt forbedrer absorberingen og effekten hos kraftfulle TIME MIRACLE Anti-Age Complex i huden, holder hudcellene aktive og gir en mer fast, strålende og ungdommelig hud. Multimolekylær hyaluronsyre fukter og fyller ut huden, beskytter hudens kollagen og forbedrer elastisiteten.
BRUK:
Påfør et tynt lag på ren hud i ansiktet og på halsen. Påfør deretter ansiktskrem.
Produktet inneholder økologiske ingredienser og er 100 % naturlig.
Produktet inneholder Fairtrade-merkede råvarer. Produsert i Latvia.
Volum:
75 ml
Vekt:
116 g
EAN:
4752223001000

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331