Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Madame La La

Madame LA LA

Madame LA LA selvbruning som gir en naturlig look for en vakker og perfekt skimrende hud året rundt. Madame LA LA inneholder anti-aging formula og er samtidig fuktgivende. Unike og pleiende tilsetninger som kokkosvann, grønn te og aloe vera gjør at huden føles naturlig og myk. Resultatet er en LA-solfarge som skimrer og anpasser seg til din naturlige hudtone. Etter bare tre timer kan du se det fantastiske resultatet som ligner to ukers soldyrking på stranden i Malibu. Madame LA LA West Coast selvbruning gir en naturlig look for et vakkert og glowing ansikt året rundt og inneholder også anti-aging formula og er samtidig fuktgivende.

2 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331