Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre.
175 kr

Omtaler

I | 15-10-2017
Kjempe fornøyd! Ikke noe behov til å prøve noe nytt etter denne :)
VWH | 14-08-2017
En favoritt for min del! Jeg liker best å bruke denne på børsten når jeg skal ha shimmerøyenskygge, men fungerer også bra som en finish. Digger at man kan bruke den på flere måter!
Silje Askheim | 13-08-2017
NB! Dette er ikke en primer! Jeg kjøpte denne fordi jeg trodde det var en vanlig primer da den står under fanen primer hos Kicks. Men dette er en fikseringspray, som skal sprayes på etter påføring av sminke. I følge maccosmetics er dette: "En lett mist ..., ... huden etterlates med et myk skinn som frisker opp makeupen. Brukes alene eller OVER makeup." Jeg kan ikke si at jeg opplevde noe forskjell med denne, men har heller ikke noe særlig erfaring med fikseringsprodukter fra før av. Den er helt grei sikkert til sitt formål. Jeg kan tenke meg at den er fin til oppfriskning av sminke i løpet av dagen også.

Mer Informasjon

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre. Huden stråler under makeupen. Spray på. Huden drikker den!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331