Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre.
175 kr

Omtaler

Anna | 13-02-2018
Viss du vurderer å kjøpe et øyenskygge palett til flere 100kr kjøp heller denne og et palett til en billig penge. Elsker den!!!
I | 15-10-2017
Kjempe fornøyd! Ikke noe behov til å prøve noe nytt etter denne :)
VWH | 14-08-2017
En favoritt for min del! Jeg liker best å bruke denne på børsten når jeg skal ha shimmerøyenskygge, men fungerer også bra som en finish. Digger at man kan bruke den på flere måter!

Mer Informasjon

En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre. Huden stråler under makeupen. Spray på. Huden drikker den!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331