Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
False Lashes Mascara Extreme Black
False Lashes Mascara Extreme Black
False Lashes Mascara Extreme Black
Gave på kjøpet! Les mer

False Lashes Mascara Extreme Black

MAC

Hva mer kan dine øyenvipper begjære? Vi presenterer en ny mascara som gir en illusjon av løsvipper.
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
False Lashes Mascara
p892274
v43614023
MAC
NOK
220

Omtaler

Thea | 10-03-2018
Gir fint volum, lengde, og holder lenge. Gir dessverre ingen "wow"-effekt, og ble derfor ikke kjøpt igjen. Finnes flere drugstore mascaraer som gir like fint resultat.
Muetter Musa | 21-02-2018
Denne er min absolutt favoritt også!! Får en naturlig effekt, har brukt den i veldig lenge, ligner faktisk mye med Dior sin, med en rimeligere pris selvsagt.
Lerke Strøm | 11-02-2015
Denne i Extreme Black er min absolutt favorittmaskcara til fest og moro. For meg holder denne alt den lover og kosten er smal og litt spiss - så du får med deg de fine småhårene også. Bruker linser og har aldri opplevd at det er noe problem med denne.

Mer Informasjon

Hva mer kan dine øyenvipper begjære? Vi presenterer en ny mascara som gir en illusjon av løsvipper. Vippene svøpes inn i en intensiv, innovativ og mousseaktig formel som gir en enestående dyp og fyldig svart farge som holder uendelig lenge. En unik dobbelbørste gir kraftig volum, utrolig lengde og karismatisk bøyde vipper med en fløyelsmyk finish.
Hudtype:Tørr
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331