Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Prep+Prime Fix Spf30 Sun Spray 100 ml
NYHET

Prep+Prime Fix Spf30 Sun Spray 100 ml

MAC

Spray på solbeskyttelse under eller over makeup. Gir vektløs SPF-beskyttelse uten å legge igjen rester, Prep + Prime Fix+ SPF 30 Sun Spray er perfekt for alle hudtoner.
185 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 14-07-2019
Dette står på Mac sine sider : VIKTIGSTE FORDELER Bredspektret UVA/UVB SPF 30 solbeskyttelse Tørker raskt og uten å legge igjen farge på alle hudtoner Vektløs Endrer ikke holdbarheten eller utseendet til makeup Dermatologisk testet Oftamologisk testet Ikke aknefremkallende
Silje | 11-07-2019
Men er det uva og uvb i denne? Det er litt vesentlig å vite for optimal solbeskyttelse i solen. Obs til folket, husk at oljebasert sminke bryter opp i solbeskyttelsen, slik at uv beskyttelsen blir svekket.

Mer Informasjon

Spray på solbeskyttelse under eller over makeup. Gir vektløs SPF-beskyttelse uten å legge igjen rester, Prep + Prime Fix+ SPF 30 Sun Spray er perfekt for alle hudtoner. Sammensetningen inneholder en unik blanding av pudder og SPF som tørker raskt, etterlater huden myk og glatt, og etterlater makeupen uforstyrret uten å gjøre huden blank. Ta skyggen med deg, hele sesongen.
•Rist godt før bruk for at SPF og pudderet skal blande seg godt.
•Spray jevnt med flasken 25 til 30 cm fra huden.
•Kan brukes før og/eller etter makeup.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331