Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Akkurat nå 262,50 kr! >> Kjøp her

Lipstick Angel (Frost)

Lipstick Angel (Frost)

MAC

Vår populære Metallic Lipstick, hvor rike farger smelter samen med perlemorfarget krom, er tilbake!
185 kr
Angel (Frost)

Omtaler

Sunniva | 11-03-2018
Gode leppestifter til rimelig pris! Fast Play (amplified) er min nye go-to. Den fremhever ikke tørre lepper, men gjør dem myke. Den krakkelerer heller ikke sammen med carmex, men blir mer som en gloss.
Donika | 11-03-2018
Vet inte hur många velvet Teddy jag brukt de senaste tre åren men jag är säkert på nummer 4-5 nu. Har alltid den med i väskan då det är den perfekta färgen!!
Thea | 10-03-2018
Jeg har utrolig mange farger av disse leppestiftene, og etter min mening er de en musthave i hver persons sminkeveske. De er rimelige i pris, og varer lenge! De kan også brukes sammen, om man ønsker å blende farger, eller lage en ombré effekt. De gir mye fukt til leppene og varer lenge.

Mer Informasjon

Vår populære Metallic Lipstick, hvor rike farger smelter samen med perlemorfarget krom, er tilbake! Den luksuriøse sammensetningen er tilgjengelig i hele 18 nyanser tilsatt kobber, bronse eller titan, alle i begrenset utgave. Føler du deg ekstra spesiell? Gå for metall på metall med våre nye dempede toner i Pigment toppet med Lipglass Clear.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331