Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
MAC Lightful C + Coral Grass S 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

MAC Lightful C + Coral Grass S 50 ml

MAC

Denne fargekorrigerende kremen reduserer ujevnheter og kontrollerer fet hud, samtidig som den forbedrer den naturlige gløden i huden både umiddelbart og over tid.
425 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
MAC Lightful C + Coral Grass S
p90234518
v90234519
MAC
NOK
425

Mer Informasjon

Denne fargekorrigerende kremen reduserer ujevnheter og kontrollerer fet hud, samtidig som den forbedrer den naturlige gløden i huden både umiddelbart og over tid. Beriket med en Lightful Radiance Booster, Coral Grass og vitamin C, fungerer dette unike komplekset for å korrigere den samlede hudfargen ved å redusere synligheten av porer og fjerne mørke flekker og hyperpigmentering, mens SPF 30/PA+++ danner en beskyttende barriere mot UVA/UVB-stråler. Nå redesignet med kromaksenter.
Påfør ønsket mengde produkt på fingertuppene og fordel over ansiktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331