Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Mineralize Skinfinish Natural Dark Tan
Mineralize Skinfinish Natural Dark Tan

Mineralize Skinfinish Natural Dark Tan

MAC

Et luksuriøst pudder med mineraler som gir en skiftende, men samtidig naturlig matt finish. Gir perfekt og usynlig dekning.
280 kr
Dark Tan

Omtaler

Sunniva | 11-03-2018
Jeg har denne i nyansen Light Plus. Den passer veldig godt til min lyse hud, og ser veldig naturlig ut siden den ikke er altfor dekkende.
Eirin | 11-03-2018
Har du veldig tørr hud, og sliter med å finne et pudder som passer fint for deg, er denne absolutt verd et forsøk! Den setter sminken fint, uten at huden ser veldig matt og pudrete ut. Veldig fornøyd!
Sofie | 10-03-2018
Give me sun er et varmt, naturlig og behagelig pudder for huden! Føler sminken sitter bedre i tillegg med dette

Mer Informasjon

Et luksuriøst pudder med mineraler som gir en skiftende, men samtidig naturlig matt finish. Gir perfekt og usynlig dekning. Brukes til å fiksere foundation eller friske opp makeup i løpet av dagen.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331