Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20
Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20

Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20

MAC

Totally Tech. En kombinasjon av vann, fuktighetsgivere og pudder. En myk og kremet formel som glir lett på huden og gir en holdbar look. Gir en naturlig matt og pudderperfekt finish.
310 kr
NC20

Omtaler

Renate | 22-08-2018
Hadde lave forhåpninger til denne, men denne imponerte meg virkelig! Den er lett å påføre huden, og er drøy i bruk. Man trenger ikke mye av dette produktet på kosten for at den skal dekke bra. Dette er den første foundationen jeg har prøvd som virkelig sitter gjennom hele dagen! Jeg har en kombinert hud, både tørr og fet. Gir en skinnende finish, kan være greit å bruke et pudder over.
May-Helèn | 16-08-2018
Ser for meg at denne vil være fin til noen med veldig tørr hud, men på meg var den klissete og føltes utrolig "heavy" ut. Vil ikke sette selv når jeg bruker studio sculpt pudder over, og smitter av på alt den kommer i kontakt med. Min hudtype er normal/tørr. Ellers vil jeg si at dekkevnen er en god medium, men funker ikke med beauty blender da den bare suger til seg alt produktet (med mindre man vil ha en mer naturlig look). Foundationen har flashback på bilder, og jeg opplever også at den sklir rundt på huden etter noen timer - og forsvinner rundt munnen og nesa.
Thea | 10-03-2018
En veldig god foundation til tørr hud. Den har en veldig fin glødende finish, og godt hold. Supert at den har solfaktor også! Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Totally Tech. En kombinasjon av vann, fuktighetsgivere og pudder. En myk og kremet formel som glir lett på huden og gir en holdbar look. Gir en naturlig matt og pudderperfekt finish. Enkel å duse ut og arbeide med: lett å variere dekkevnen. Vannbasert – frisker opp huden og gir den fuktighet. Reflekterer lys: myker opp linjer og gir en frisk, feilfri finish. Passer til alle hudtyper. Studio Tech er dermatologisk og oftalmologisk testet, forårsaker ikke akne og kan brukes av kontaktlinsebrukere.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331