Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20
Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20
Kampanje 20%

Studio Sculpt SPF 15 Foundation NC20

MAC

Totally Tech. En kombinasjon av vann, fuktighetsgivere og pudder. En myk og kremet formel som glir lett på huden og gir en holdbar look. Gir en naturlig matt og pudderperfekt finish.
240 kr300 kr
NC20

Omtaler

Silje | 19-04-2017
Dessverre et bomkjøp for min tørr/normale hudtype, la seg veldig kakete, men holdt godt hele dagen. La seg i fine linjer da den er tykk. Høy dekkevne!
Rebecca | 02-03-2017
En deilig foundation for oss som er litt tørr i huden. Høy dekkevne, men man kan også bruke mindre av den dersom man ønsker en mer naturlig look. Fuktighetsgivende formel, og med solfaktor.
Mette Dalsklev | 22-09-2016
Perfect til tørr hud!!! Denne gir en smooth glowy, satin finish.. Man ser så fresh ut. Og den legger seg ikke i linjer. Det er en god full dekkevne. Det eneste er at den er penest på kvelden da den er litt tykk på dagen.

Mer Informasjon

Totally Tech. En kombinasjon av vann, fuktighetsgivere og pudder. En myk og kremet formel som glir lett på huden og gir en holdbar look. Gir en naturlig matt og pudderperfekt finish. Enkel å duse ut og arbeide med: lett å variere dekkevnen. Vannbasert – frisker opp huden og gir den fuktighet. Reflekterer lys: myker opp linjer og gir en frisk, feilfri finish. Passer til alle hudtyper. Studio Tech er dermatologisk og oftalmologisk testet, forårsaker ikke akne og kan brukes av kontaktlinsebrukere.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331